Licitaţia pentru biletul special la confruntarea Ronaldo-Messi a ajuns la 2,6 milioane de dolari

Un om de afaceri din Arabia Saudită conduce licitaţia pentru a asista la cel mai recent capitol al celebrei rivalităţi dintre Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi în fotbalul mondial, cu o ofertă de 10 milioane de riali (2,66 milioane de dolari) pentru un bilet la un meci demonstrativ.

1159 afișări
Imaginea articolului Licitaţia pentru biletul special la confruntarea Ronaldo-Messi a ajuns la 2,6 milioane de dolari

Licitaţia pentru biletul special la confruntarea Ronaldo-Messi a ajuns la 2,6 milioane de dolari

Departamentul de divertisment al guvernului saudit a declarat pe Twitter că Mushref Al-Ghamdi, directorul general al grupului imobiliar AqarOne, este până acum liderul unei licitaţii care se va încheia pe 17 ianuarie şi care are ca obiect un bilet special la confruntarea amicală dintre Paris Saint Germain şi o selecţionată formată din jucători ai echipelor saudite Al Nassr - care a semnat recent cu Ronaldo - şi Al Hilal.

Meciul din 19 ianuarie de la Riyadh va fi prima întâlnire pe teren a celor doi după ce Juventus a învins Barcelona cu 3-0 în decembrie 2020.

Cumpărătorul biletului are dreptul de a asista la ceremonia de premiere de după meci, de a intra în vestiare şi de a-i întâlni pe cei doi mari rivali.

Deşi veniturile obţinute în urma licitaţiei vor merge în scopuri caritabile, evenimentul ar putea alimenta din nou acuzaţiile de "sportswashing": distragerea atenţiei de la abuzurile privind drepturile omului prin cheltuirea banilor pe sport.

Pe lângă faptul că l-a adus în ţară pe Ronaldo, Arabia Saudită l-a angajat şi pe Messi ca ambasador turistic, Paris St Germain fiind deţinută de guvernul din Qatar, care tocmai a organizat Cupa Mondială.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici