Liga 1 la fotbal. Sepsi l-a dat afară pe antrenorul care a dus-o în Europa

  • Parcursul slab al echipei din acest sezon i-a fost fatal antrenorului Leo Grozavu.
  • După o vară în care a debutat în Conference League, Sepsi a ajuns, în Liga 1, pe locul 12 din 16 formaţii, cu 9 puncte în 10 etape.
  • În campionat, covăsnenii evoluează sâmbătă, de la ora 19.30, pe teren propriu, cu Rapid.
434 afișări
Imaginea articolului Liga 1 la fotbal. Sepsi l-a dat afară pe antrenorul care a dus-o în Europa

Leo Grozavu

Sepsi Sfântu Gheorghe a aunţat oficial, astăzi, despărţirea de antrenorul Leo Grozavu, care astă-vară a dus echipa, în premieră, în cupele europene (Conference League, unde a fsot elimninată de Spartak Trnava).

Covăsnenii au anunţat prin intermediul paginii de facebook rezilierea contractului cu tehnicianul în vârstă de 54 de ani.

„Astăzi, 1 octombrie, clubul Sepsi OSK şi antrenorul principal Leo Grozavu au reziliat contractul dintre cele două părţi. Cu această ocazie, îi mulţumim pentru perioada petrecută alături de noi şi îi urăm mult succes în continuare în carieră! Leo Grozavu a condus echipa noastră în 81 partide oficiale, înregistrând 29 victorii, 31 de remize şi 21 înfrângeri”, a fost mesajul clubului.

Totuşi, până la numirea unui nou antrenor, Robert Ilyes şi Laszlo Kulcsar vor conduce echipa în meciul cu Rapid, a anunţat patronul lui Sepsi, Laszlo Dioszegi.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici