Liga 1 se încheie pe teren, Dinamo va juca 7 meciuri în 17 zile. Reacţia lui Dănciulescu

  • Joi a avut loc Adunarea Generală la Liga Profesionistă de Fotbal unde s-a decis ca sezonul să continue pe teren.
  • Dinamo a avut mai multe meciuri amânate din cauza cazurilor de coronavirus, însă meciurile au fost reprogramate.
  • Sezonul se va încheia cu meciul de baraj ce va avea loc pe 21 august, zi în care va începe şi sezonul 2020/2021.
588 afișări
Imaginea articolului Liga 1 se încheie pe teren, Dinamo va juca 7 meciuri în 17 zile. Reacţia lui Dănciulescu

Liga 1 se încheie pe teren

Dinamo n-a scăpat de teama retrogradării. Doar 5 cluburi au votat pentru oprirea sezonului, însă decizia a fost ca totul să se decidă pe teren. Pentru "câini" va urma o perioadă infernală cu 7 meciuri într-un interval de 17 zile. Ultimul meci al sezonului va avea loc pe 21 august: e vorba de barajul între locul 6 din play-out şi locul 3 din liga a doua. În aceeaşi zi se vor disputa primele meciuri din sezonul 2020/2021.

 
Cei de la Dinamo au primit cu furie decizia luată joi de Liga Profesionistă.
 
 
  • „Asta este, nu avem ce să facem, trebuie să jucăm să se termine campionatul pe teren, ce sa mai.. mai e ceva de spus? Avem, n-avem (efectivul suficient de mare n.red.) trebuie să treminăm în teren. Regula pe care au pus-o televiziunuile, trebuie să joci... Ee, da... am făcut o glumă (că intru în teren n.red.) şi toată lumea a luat-o de bună. Lucrurile sunt serioase acum şi sunt destul de complicate. Pentru noi e important să salvăm echipa asta, să jucăm, să ne pregătim cât mai bine şi vedem ce o fi”,  a precizat Ionel Dănciulescu,Team Manager Dinamo.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici