LIGA CAMPIONILOR: Meciul Galatasaray - Juventus, întrerupt din cauza ninsorii, se va relua miercuri

Meciul Galatasaray - Juventus Torino, din ultima etapă a grupei B a Ligii Campionilor, întrerupt marţi seară în minutul 31 din cauza ninsorii abundente, se va relua miercuri de la ora 14.00, a anunţat UEFA.

1446 afișări
Imaginea articolului LIGA CAMPIONILOR: Meciul Galatasaray - Juventus, întrerupt din cauza ninsorii, se va relua miercuri

LIGA CAMPIONILOR: Meciul Galatasaray - Juventus, întrerupt din cauza ninsorii, se va relua miercuri (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Meciul se va relua din minutul în care a fost întrerupt, adică 31, începând cu ora 14.00.

Marţi seară, partida de pe arena Ali Sami Yen a fost întreruptă la scorul de 0-0, arbitrul portughez Pedro Proenca luând decizia să trimită cele două echipe la vestiare.

Meciul de la Istanbul este decisiv pentru stabilirea celei de-a doua echipe din grupa B calificată în optimile Ligii Campionilor, unde a acces deja Real Madrid.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici