Liga I: FC Vaslui - CFR Cluj, scor 0-0

Formaţiile FC Vaslui şi CFR Cluj au terminat, luni, la egalitate, scor 0-0, ultimul meci al etapei a XX-a a Ligii I, în care campioana României a evoluat timp de o repriză cu doi jucători mai puţini, după eliminările lui Cadu şi Valente, dar în care a ratat şi un penalti prin acelaşi Cadu.

428 afișări
Imaginea articolului Liga I: FC Vaslui - CFR Cluj, scor 0-0

FC Vaslui - CFR Cluj, scor 0-0, după un meci în care campioana a jucat în nouă timp de o repriză

În minutul 27, Varela l-a faultat în careu pe Weldon, iar arbitrul Ovidiu Haţegan a dictat lovitură de pedeapsă. Ricardo Cadu a executat puternic, pe centrul porţii, însă Cerniauskas a respins cu piciorul.

În minutul 42, Cadu l-a lovit cu genunchiul în faţă pe Jivko Milanov, iar centralul Haţegan l-a eliminat direct pe jucătorul campioanei României. În urma acestui incident, Milanov a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Patru minute mai târziu, Diogo Valente a fost eliminat pentru proteste.

FC Vaslui: Cerniauskas - Milanov (Cordoş '45+4), Celeban, Varela, Sălăgeanu - Caue (Nedzipi '70), Raul Costin (N'Doye '62) - Antal, Stanciu, Sânmărtean - Temwanjera. Antrenor: Viorel Hizo.

CFR Cluj: Felgueiras - Hora (Maftei '86), Ivo Pinto, Cadu, Piccolo - Camora, Godemeche, Sepsi, Valente - Maah (Obiora '72), Weldon (Rada 45+5). Antrenor: Paulo Sergio.

Cartonaşe galbene: Sălăgeanu '42 / Weldon '15, Valente '38, Felgueiras '84.

Cartonaşe roşii: Cadu '42, Valente 45+1.

Partida a fost arbitrată de o brigadă avându-l la centru pe Ovidiu Haţegan, ajutat la cele două linii de Valentin Avram şi Marius Nicoară, în timp ce rezervă a fost Adrian Cojocaru.

Observatorii partidei au fost Romeo Paşcu şi Gheorghe Moise.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici