Liga I: Rapid Bucureşti - Gaz Metan Mediaş, scor 2-1

Echipa Rapid Bucureşti a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (0-1), formaţia Gaz Metan Mediaş, în ultimul meci din etapa a XVI-a a Ligii I disputat cu porţile închise.

225 afișări
Imaginea articolului Liga I: Rapid Bucureşti - Gaz Metan Mediaş, scor 2-1

Rapid Bucureşti - Gaz Metan Mediaş, scor 2-1, în Liga I (Imagine: Marius Dobrescu/Mediafax Foto)

Golurile învingătorilor au fost marcate de Ioniţă I '78 şi Herea '80 din penalti, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Eric, în minutul 34, din penalti.

0-1: Eric a transformat penaltiul pe care tot el l-a obţinut după ce a fost tras de tricou în careu de Burcă. Fundaşul rapidist a primit al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat la acestă fază.

În minutul 50 s-a restabilit egalitatea numerică pe teren, după ce arbitrul Adrian Cojocaru i-a acordat al doilea cartonaş galben şi implicit pe cel roşu lui Negru pentru un fault asupra lui Ioniţă I.

1-1: Ioniţă I a primit o centrare din partea dreaptă, a preluat şi a înscris cu un şut în vinclu de la 11 metri.

2-1: Herea a transformat penaltiul acordat pentru un fault în careu comis de Frăsinescu asupra lui Surdu.

Rapid Bucureşti: Pecanha - Al. Coman, Abrudan, Burcă, Milisavljevici - M. Roman, Pavlovici, Codrea (Surdu '66), Herea - Ioniţă I (Ioniţă II '90+2), Ilijoski (Oros '38). Antrenor: Marian Rada.

Gaz Metan Mediaş: Pleşca - Frăsinescu, Negru, Muth, Buzean - Tahar, Breeveld (Bawab '83) - Astafei (D. Roman '70), Todea (Zaharia '54), Llullaku - Eric. Antrenor: Cristian Pustai.

Cartonaşe galbene: Roman '21, Burcă '27, '32, Oros '64, Milisavljevici '75, Surdu '90+3 / Buzean '15, Negru '45, '50, Pleşca '76, Muth '88.

Cartonaşe roşii: Burcă '32 / Negru '50.

Arbitri: Adrian Cojocaru (central) - Florin Păunescu, Imre Bucsi (asistenţi) - Marius Bocăneală (rezervă).

Observatori: Viorel Sandu, Ionuţ Calancia.

Partida de pe stadionul Giuleşti - Valentin Stănescu s-a disputat cu porţile închise, după de gruparea giuleşteană a fost penalizată de Comisia de Recurs a LPF pentru incidentele de la meciul cu Astra Giurgiu.

Aproximativ 20 de suporteri rapidişti au fost prezenţi înainte de meci pe trotuarul de vizavi de intrarea oficială de la stadionul Giuleşti - Valentin Stănescu şi au afişat două bannere: "Fost şef de UTC - acum patron distins / Fost arbitru vândut - acum rapidist convins" şi "Adevăratele glorii - în condiţii mizere / În Giuleşti e criză... de caractere". Fanii giuleşteni au scandat: "Plecaţi cu toţii" şi "Afară, afară din Giuleşti".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici