Lionel Messi: Cristiano Ronaldo este un jucător fenomenal, de mare calitate

Atacantul argentinian al formaţiei FC Barcelona, Lionel Messi, a declarat că fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo este un jucător fenomenal.

388 afișări
Imaginea articolului Lionel Messi: Cristiano Ronaldo este un jucător fenomenal, de mare calitate

Lionel Messi: Cristiano Ronaldo este un jucător fenomenal, de mare calitate

"E un jucător fenomenal, de mare calitate. E unul dintre cei mai buni fotbalişti din lume, toată lumea ştie acest lucru", a afirmat Messi, citat de ESPN.

Argentinianul a spus că el şi Cristiano Ronaldo se ambiţionează unul pe celălalt prin prestaţiile lor: "Noi încercăm să dăm tot ce avem mai bun pentru echipele noastre, iar pe mine nu mă interesează ce se spune în afara terenului".

Messi, care împlineşte 30 de ani în această lună, a dezvăluit că intenţionează să îşi încheie cariera la formaţia catalană.

"Să fiu la Barcelona este ceea ce mi-am dorit dintotdeauna, ceva la care am visat mereu. Aş vrea să îmi închei cariera la Barcelona, dar vom vedea dacă acesta va fi sfârşitul", a adăugat Messi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici