Simona Halep: I-am spus lui Ion Ţiriac să nu mă lovească, pentru că se uită toată lumea la noi

Simona Halep a fost exuberantă la conferinţa de presă organizată la Roland Garros după victoria cu Elina Svitolina, scor 3-6, 7-6, 6-0! Pe lângă impresiile despre meciul în care a revenit senzaţional de la 3-6 şi 1-5, constănţeanca a dezvăluit că la final a avut o discuţie savuroasă cu Ion Ţiriac.

16927 afișări
Imaginea articolului Simona Halep: I-am spus lui Ion Ţiriac să nu mă lovească, pentru că se uită toată lumea la noi

Simona Halep: I-am spus lui Ion Ţiriac să nu mă lovească, pentru că se uită toată lumea la noi

Imediat după ce a obţinut calificarea în careul de aşi de la Roland Garros, Halep s-a îndreptat către loja lui Ion Ţiriac de pe arena "Suzanne Lenglen". A ieşit un episod delicios, relatat cu umor de Simona la conferinţa de presă.

"I-am spus lui Ion Ţiriac să nu mă lovească, pentru că se uită toată lumea la noi! El mi-a răspuns că nu o face, pentru că mâine trebuie să joc tenis :). Domnul Ţiriac m-a întrebat cum e posibil să renunţ la 3-0 în primul set. Am fost mirată, pentru că eu nu am renunţat, probabil aşa a părut din cauză că am fost supărată. Dar mi-a mai transmis că am luptat bine", a spus Halep despre discuţia purtată cu mentorul ei.

Simona a mai explicat cum a reuşit revenirea carierei după ce a fost condusă cu set şi 5-1 de Elina.

"M-am aşezat pe scaun si am zis că meciul e pierdut. Mi-am zis că dacă n-am făcut nimic să schimb ritmul, asta e, e terminat. După aceea, am început să mă simt mai relaxată, am pus câteva mingi inalte, am incercat să o fac să se mişte mai mult, să deschid terenul, şi a venit revenirea! Nu ştiu cum! Sunt pur şi simplu fericită şi nu mă gândesc cum a fost, iau ca bun faptul că am luptat până la final. E ceva special că sunt în semifinale la un Grand Slam, e un sentiment frumos. Cel mai important lucru este că nu am renunţat, vreau să păstrez asta." a mai spus Halep
 

Simona Halep s-a calificat între timp în finala de la Roland Gaross

Prima reacţie a Simonei Halep după calificarea în finala de la Roland Gaross

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici