Lionel Messi l-a doborât pe Cristiano Ronaldo: deţine fotografia de sport cu cele mai multe Like-uri pe Instagram

  • Lionel Messi l-a depăşit pe Cristiano Ronaldo şi este vedeta sportivă cu cea mai plăcută fotografie pe Instagram.
  • Fotografia lui Messi cu trofeul câştigat în această vară de Argentina la Copa America are 20 de milioane de aprecieri.
  • Fotografia lui Ronaldo cu Maradona, postată de portughez după moartea starului argentinian, are 19 milioane de admiratori.
507 afișări
Imaginea articolului Lionel Messi l-a doborât pe Cristiano Ronaldo: deţine fotografia de sport cu cele mai multe Like-uri pe Instagram

Lionel Messi l-a învins pe Cristiano Ronaldo în cursa pentru fotografia de sport cu cele mai multe Like-uri pe Instagram

Rivalitata Messi-Ronaldo continuă pe reţele sociale, după ce duelurile directe s-au împuţinat, ca urmare a faptului că portughezul a părăsit-o pe Real Madrid.

Lionel Messi l-a depăşit pe Cristiano Ronaldo şi este vedeta sportivă cu cea mai plăcută fotografie pe Instagram.

Imaginea cu care Messi a trecut pe primul loc este cea în care sărbătoreşte triumful de la Copa America cu Argentina. Naţionala Albiceleste a învins Brazilia cu 1-0 în finală, Angel Di Maria marcând în prima repriză.

După meci, Messi a postat o fotografie pe Instagram cu mesajul: „Ce nebunie frumoasă! Asta este de necrezut! Mulţumesc Dumnezeu! Noi suntem campionii!".

Este cel de-al doilea titlu cu naţionala Argentinei cucerit de Messi, după titlul olimpic din 2008.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leo Messi (@leomessi)

Până în prezent, postarea a atras peste 20 de milioane de aprecieri, devenind astfel cea mai populară imagine sportivă de pe respectivul site de socializare.

Messi a fost decisiv în triumful de la Copa America al echipei sale, oprind criticile despre faptul că nu a avut performanţe la nivel internaţional în trecut. A fost încoronat jucătorul turneului, după ce a marcat patru goluri şi a dat cinci pase decisive în drumul spre victorie.

Fotografia depăşeşte o imagine pe care Ronaldo a postat-o după moartea lui Diego Maradona, însoţită de textul: „Astăzi îmi iau rămas bun de la un prieten şi lumea îşi ia rămas bun de la un geniu etern. Una dintre cele mai bune din toate timpurile. Un mag fără egal. Pleacă prea curând, dar lasă o moştenire fără limite şi un gol care nu se va umple niciodată. Odihneşte-te în pace, as. Nu vei fi uitat niciodată".

Această fotografie are 19 milioane de aprecieri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici