Liverpool - Huddersfield 5-0, în campionatul Angliei

Liverpool a trecut fără emoţii de ultima clasată din Premier League, Huddersfield. ”Cormoranii” s-au impus pe teren propriu cu 5-0 şi au trecut pe primul loc cu două etape înaintea finalului de campionat.

43 afișări
Imaginea articolului Liverpool - Huddersfield 5-0, în campionatul Angliei

Liverpool - Huddersfield 5-0, în campionatul Angliei

Liverpool a deschis scorul repede, prin Naby Keita (min. 1) şi a decis soarta meciului până la pauză. Sadio Mane (min 23) şi Mohamed Salah (min. 45+1) au făcut ca tabela să arate 3-0 la finalul primei părţi. Deşi nu a mai forţat la fel de mult şi în partea secundă, Liverpool a mai punctat de două ori, prin aceiaşi Mane (min. 66) şi Salah (min. 83). Lupta pentru titlu rămâne în continuare deschisă şi una foarte echilibrată. Diferenţa dintre Manchester City şi Liverpool era de un singur punct înaintea etapei, în favoarea echipei lui Guardiola, şi se poate reface dacă se impune în deplasarea de la Burnley.

Programul ultimelor două etape:

Runda 37: Newcastle vs. Liverpool

Manchester City vs. Leicester

Runda 38: Liverpool vs. Wolves

Brighton vs. Manchester City

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici