Lotul României pentru amicalul cu Congo şi numerele pe care le vor purta jucătorii

Federaţia Română de Fotbal a anunţat, marţi, prin intermediul unui mesaj postat pe site-ul oficial, lotul cu care selecţionerul Anghel Iordănescu va aborda partida amicală cu naţionala Republicii Democrate Congo, dar şi numerele pe care le vor purta jucătorii.

901 afișări
Imaginea articolului Lotul României pentru amicalul cu Congo şi numerele pe care le vor purta jucătorii

Lotul României pentru amicalul cu Congo şi numerele pe care le vor purta jucătorii

Partida se dispută pe stadionul Giuseppe Sinigaglia din Como şi este prima pe care tricolorii o dispută în cantonamentul de pregătire a Campionatului European, ce se desfăşoară în Italia. Odată cu revenirea mijlocaşului Alexandru Maxim la lotul naţional, numărul zece va reveni pe spatele acestuia. Stanciu va purta numărul 14.

Portari: 1. Costel Pantilimon, 12. Ciprian Tătăruşanu, 23. Silviu Lung

Fundaşi: 2. Alexandru Măţel, 3. Răzvan Raţ, 4. Cosmin Moţi, 6. Vlad Chiricheş, 15. Valerică Găman, 16. Steliano Filip, 21. Dragoş Grigore, 22. Cristian Săpunaru, 27. Alin Toşca

Mijlocaşi: 7. Alexandru Chipciu, 8. Mihai Pintilii, 10. Alexandru Maxim, 11. Gabriel Torje, 14. Nicolae Stanciu, 17. Lucian Sânmărtean, 18. Andrei Prepeliţă, 20. Adrian Popa, 25. Andrei Ivan, 28. Adrian Ropotan

Atacanţi: 9. Denis Alibec, 13. Claudiu Keşeru, 19. Bogdan Stancu, 24. Ioan Hora

În cadrul acestui cantonament din Italia, naţionala României va mai disputa un meci amical cu prima reprezentativă a Ucrainei. Cu şapte zile înaintea debutului la Campionatul European, România va juca un amical cu Georgia, la Bucureşti, pe Naţional Arena.

La Campionatul European, România face parte din grupa A, alături de ţara gazdă, Franţa, Elveţia şi Albania. Elevii lui Anghel Iordănescu vor juca meciul de deschidere al turneului final, împotriva Franţei, pe 10 iunie, de la ora 22:00, pe Parc de Princes.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici