Lucescu: Toată lumea mă întreabă dacă merg în Turcia, dar eu fac aici planurile pentru noul sezon

Tehnicianul echipei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, a declarat că toată lumea îl întreabă dacă va părăsi Ucraina pentru un nou contract în Turcia, dar el face planurile pentru noul sezon la formaţia ucraineană, informează bugun.com.tr.

127 afișări
Imaginea articolului Lucescu: Toată lumea mă întreabă dacă merg în Turcia, dar eu fac aici planurile pentru noul sezon

Lucescu: Toată lumea mă întreabă dacă merg în Turcia, dar eu fac aici planurile pentru noul sezon (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Toată lumea mă întreabă: «Vei veni în Turcia?», dar eu fac aici planurile pentru noul sezon. Contractul meu expiră la finalul sezonului, dar am opţiune pentru încă un an", a afirmat Lucescu pentru cotidianul Bugun.

Mircea Lucescu se află la conducerea tehnică a echipei Şahtior Doneţk din 2004. Lucescu a pregătit în Turcia formaţiile Galatasaray (2000-2002) şi Beşiktaş (2002-2004). De când a plecat din Turcia, numele tehnicianului român a fost vehiculat frecvent în legătură cu echipele importante din Super Lig.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici