Luchin, transferat la gruparea Botev Plovdiv: Îmi lasă puţin un gust amar această despărţire de Dinamo

Fotbalistul Srgian Luchin a declarat, sâmbătă, după ce el şi Alexandru Curtean au semnat contracte cu gruparea Botev Plovdiv, că despărţirea de Dinamo îi lasă "puţin un gust amar".

224 afișări
Imaginea articolului Luchin, transferat la gruparea Botev Plovdiv: Îmi lasă puţin un gust amar această despărţire de Dinamo

Srgian Luchin (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Normal că e important că suntem împreună în continuare. Eu o să îl ajut puţin, pentru ca ştiu puţină bulgară. Îmi lasă puţin un gust amar această despărţire de Dinamo. Domnul Negoiţă a spus că e mai bine să găsim oportunităţi să jucăm în altă parte. Antrenorul de la Botev ne-a dorit foarte mult. Toată lumea o să ne judece pentru că am ales Bulgaria, un campionat slab. Dar condiţiile de aici se aseamănă cu cele din Germania. Avem o bază de antrenament cu şase terenuri", a spus Srgian Luchin pentru Dolce Sport.

La rândul său, Alexandru Curtean a precizat că nu a fost niciodată disperat să plece de la Dinamo. "Sunt la Plovdiv. Chiar nu îmi vine să cred ce se întâmplă aici. Echipa, staful, baza de antrenament sunt performante. Cu siguranţă e un pas înainte acest transfer. În Liga I nu aş fi plecat de la Dinamo. Nu am fost niciodată disperat să plec de la Dinamo, dar toată lumea ştie că acolo e o perioadă mai grea. Faţă de salariile care sunt acum la Dinamo, noi aveam salarii mari. Nu ni s-a spus că nu o să mai jucăm. M-a deranjat faptul că s-a scris că noi suntem disperaţi să plecăm. Din punct de vedere financiar va fi mult mai bine decât la Dinamo. Din ce ştiu, se plătesc la zi salariile şi primele", a menţionat el.

Clubul bulgar Botev Plovdiv a anunţat, sâmbătă, pe site-ul oficial, că i-a achiziţionat pe jucătorii Alexandru Curtean şi Srgian Luchin de la Dinamo, cei doi fiind deja prezentaţi oficial şi având contracte pe doi ani şi jumătate.

Botev Plovdiv ocupă locul 7 în clasamentul campionatului Bulgariei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici