Lukasz Szukala a semnat cu formaţia lui Torje, Osmanlispor

Fostul fotbalist al echipei Steaua Lukasz Szukala, ultima dată component al formaţiei saudite Al Ittihad, a semat un contract pe trei ani cu gruparea turcă Osmanlispor, la care va fi coleg cu Gabriel Torje, informează haberturk.com.

102 afișări
Imaginea articolului Lukasz Szukala a semnat cu formaţia lui Torje, Osmanlispor

Lukasz Szukala a semnat cu formaţia lui Torje, Osmanlispor (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

Potrivit sursei citate, Szukala a fost achiziţionat de clubul din Ankara ca urmare a unui raport prezentat conducerii grupării de tehnicianul Mustafa Reşit Akcay.

Lukasz Szukala, care a jucat în România la Gloria Bistriţa, Universitatea Cluj, Petrolul Ploieşti şi Steaua, va evolua la Osmanlispor şi alături de un fost rival de la Astra Giurgiu, japonezul Takayuki Seto.

Osmanlispor, echipă care a revenit în acest an în primul eşalon din Turcia, a înregistrat o remiză, duminică, pe teren propriu, în etapa 1, scor 1-1 cu Kayserispor. În etapa a doua ca campionatului turc, echipa lui Torje, Szukala şi Seto va întâlni, luni, în deplasare, formaţia Galatasaray.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici