Lupescu: Nu există posibilitatea ca Răzvan Lucescu să plece de la naţională după meciul cu Franţa

Directorul general al Federaţiei Române de Fotbal, Ioan Angelo Lupescu, a declarat, joi, la Aeroportul Henri Coandă, că nu există posibilitatea ca selecţionerul Răzvan Lucescu să plece de la conducerea echipei naţionale a României după meciul cu Franţa, indiferent de rezultatul acestuia.

36 afișări
Imaginea articolului Lupescu: Nu există posibilitatea ca Răzvan Lucescu să plece de la naţională după meciul cu Franţa

Lupescu: Nu există posibilitatea ca Răzvan Lucescu să plece de la naţională după meciul cu Franţa (Imagine: Zoltan Kiraly/Mediafax Foto)

"Nu există posibilitatea ca Răzvan să plece după acest meci indiferent de rezultat", a afirmat Lupescu înaintea plecării delegaţiei României spre Paris.

Oficialul FRF a adăugat că reprezentativa Franţei poate fi învinsă în meciul de sâmbătă prin muncă şi inteligenţă tactică. "Trebuie să fim optimisti şi chiar dacă Franţa este favorită asta nu înseamnă că nu trebuie să ne prezentăm. Cu siguranţă şi un egal ar fi bun pentru că orice punct câştigat în deplasare este binevenit. Pe francezi îi putem bate prin muncă, dăruire şi inteligenţă tactică", a menţionat el.

Lupescu susţine că România nu este percepută de francezi ca o "naţie de cerşetori". "Nu cred că francezii ne percep ca pe o naţie de cerşetori, chiar dacă au fost anumite incidente", a precizat Ioan Angelo Lupescu.

Delegaţia echipei naţionale a României a plecat, joi după-amiază, cu o cursă charter, la Paris pentru meciul cu selecţionata Franţei, programat, sâmbătă, de la ora 22.00, pe "Stade de France", în cadrul Grupei D a preliminariilor Euro 2012, întâlnire ce va fi transmisă în direct de ProTV şi pe www.sport.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici