Lupescu: Retragerea lui Chivu este o pierdere uriaşă

Directorul general al FRF, Ioan Angelo Lupescu, a declara, sâmbătă, agenţiei MEDIAFAX, că retragerea căpitanului Cristian Chivu reprezintă o pierdere uriaşă pentru echipa naţională a României.

154 afișări
Imaginea articolului Lupescu: Retragerea lui Chivu este o pierdere uriaşă

Lupescu: Retragerea lui Chivu este o pierdere uriaşă (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Am primit o scrisoare oficială de la Cristian Chivu în care ne anunţa că se retrage de la echipa naţională. Ştim toţi valoarea lui Cristi Chivu şi este clar o pierdere uriaşă pentru echipa naţională şi nu numai pentru meciul cu Bosnia, care este deosebit de important, ci şi pentru parcursul viitor al primei reprezentative. Cristi cocheta cu această idee de mai mult timp, a făcut anumite declaraţii la un moment dat şi de aceea putem spune că ne aşteptam la o astfel de decizie din partea lui. Din păcate acum trebuie să ne descurcăm fără el", a declarat Lupescu pentru MEDIAFAX.

Întrebat dacă fundaşul s-ar putea răzgândi, Lupescu a răspuns: "Nu ştiu ce să spun, din moment ce ne-a trimis această hârtie bănuiesc că este destul de hotărât. Vom încerca să obţinem rezultatele pe care ni le dorim şi fără el, este decizia lui şi trebuie să o respectăm".

Căpitanul echipei naţionale a României, Cristian Chivu, şi-a anunţat retragerea din prima reprezentativă, decizie care intră în vigoare imediat, astfel că el nu va fi prezent la jocul oficial contra Bosniei-Herţegovina, pe stadionul Giuleşti-Valentin Stănescu din Bucureşti, la 3 iunie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici