Lupta dintre Anthony Joshua şi Kubrat Pulev ar putea avea loc într-un amfiteatru roman

  • Anthony Joshua ar fi trebuit să se înfrunte cu Kubrat Pulev pe arena celor de la Tottenham Hotspur.
  • Evenimentul ar fi trebuit să aibă loc în luna iunie, dar din cauza pandemiei, acest lucru nu va putea fi posibil.
  • Echipa bulgarului a propus ca lupta să aibă loc pe o arenă din Croaţia.
251 afișări
Imaginea articolului Lupta dintre Anthony Joshua şi Kubrat Pulev ar putea avea loc într-un amfiteatru roman

Sursă foto: Profimedia

Lupta pentru centura mondială de la categoria supergrea dintre Anthony Joshua şi Kubrat Pulev ar putea avea loc într-un amfiteatru roman din Croaţia.

Joshua ar fi trebuit să îşi apere centurile IBF, WBA şi WBO în faţa lui Kubrat Pulev, pe arena celor de la Tottenham Hotspur, în luna iunie, însă pandemia a afectat programul de desfăşurare al galei.

Echipa bulgarului a propus ca evenimentul să fie găzduit de un amfiteatru roman din Croaţia.

Ivaylo Gotsev, citat de Daily Mail: Ne place această variantă pentru că este în Europa, în mijlocul continentului. Va trebui să fie un acord de ambele părţi. Ne dorim ca regulile şi condiţiile să fie favorabile ambilor luptători”

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici