Manager Borussia Dortmund: Nu cred că Real Madrid se va teme de noi după ce s-a întâmplat în grupe

Managerul general al clubului Borussia Dortmund, Hans-Joachim Watzke, a declarat că nu crede că adversara din semifinalele Ligii Campionilor, Real Madrid, se va teme de echipa germană după ce în faza grupelor a înregistrat o înfrângere şi un egal în meciurile cu aceasta, informează uefa.com.

430 afișări
Imaginea articolului Manager Borussia Dortmund: Nu cred că Real Madrid se va teme de noi după ce s-a întâmplat în grupe

Manager Borussia Dortmund: Nu cred că Real Madrid se va teme de noi după ce s-a întâmplat în grupe

"Nu cred că Real Madrid se va teme după ce s-a întâmplat în faza grupelor. Ne vor respecta, aşa cum îi vom respecta şi noi. Suntem mulţumiţi de tragerea la sorţi, nu pentru că ne gândim că avem o dublă manşă facilă, cu pentru că Liga Campionilor este o competiţie internaţională şi voiam mai degrabă un meci internaţional, cu o confruntare naţională, cu Bayern", a spus Watzke.

Reprezentantul clubului Real Madrid, Emilio Butragueno, a declarat că speră ca de această dată echipa madrilenă să se impună în faţa Borussiei Dortmund. "Respectăm foarte mult echipa Borussia Dortmund. Am jucat cu această formaţie de două ori, dar nu am reuşit să o învingem. De această dată sperăm că situaţia va fi diferită, pentru că vrem să ajungem în finală, la asta visăm", a precizat Butragueno.

Formaţia germană Borussia Dortmund va juca împotriva echipei spaniole Real Madrid în semifinalele Ligii Campionilor, conform tragerii la sorţi ce a avut loc vineri, la Nyon. Meciul tur va avea loc în 24 aprilie, la Dortmund, iar returul în 30 aprilie, la Madrid.

Real Madrid şi Borussia Dortmund s-au întâlnit în acest sezon, în grupa D a Ligii Campionilor, echipa germană reuşind să obţină patru puncte în cele două confruntări. Cele două formaţii au mai fost adversare în 1998, în semifinale, dublă manşă în care s-au impus madrilenii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici