Marcos Antonio a semnat un contract valabil trei ani cu Rapid

Fundaşul brazilian Marcos Antonio Elias Santos a semnat, duminică, un contract valabil trei ani cu FC Rapid, a declarat, pentru MEDIAFAX, preşedintele grupării giuleştene, Dinu Gheorghe.

22 afișări
Imaginea articolului Marcos Antonio a semnat un contract valabil trei ani cu Rapid

Marcos Antonio a semnat un contract valabil trei ani cu Rapid (Imagine: Marius Cristescu/Mediafax Foto)

"Marcos este un jucător valoros, cu experienţă, care sunt convins că ne va ajuta în sezonul următor. El a semnat cu Rapid un contract pe trei ani, iar mâine va efectua vizita medicală împreună cu restul lotului", a spus Dinu Gheorghe.

Marcos Antonio Elias Santos, care a ajuns vineri noaptea la Bucureşti, este prima achiziţie a grupării giuleştene din această vară.

Fundaşul în vârstă de 27 de ani, format la clubul Corinthians Alagoano, a fost achiziţionat de FC Porto în 2002, club care l-a folosit însă doar la echipa a doua. Ulterior, Marcos Antonio a mai evoluat la Academica, Gil Vicente, Uniao de Leiria, Auxerre şi PAOK Salonic. În returul sezonului recent încheat, fundaşul brazilian a jucat pentru formaţia portugheză Belenenses.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici