Maria Sakkari, prea puternică pentru Irina Begu. Românca s-a oprit în semifinale la St. Petersburg

Irina Begu a fost învinsă în semifinala turneului de la Sankt Petersburg de sportiva greacă Maria Sakkari (7 WTA), favorita numărul 1 a competiţiei. Begu va fi recompensată cu 39.000 dolari americani şi 185 puncte WTA.

193 afișări
Imaginea articolului Maria Sakkari, prea puternică pentru Irina Begu. Românca s-a oprit în semifinale la St. Petersburg

Maria Sakkari, prea puternică pentru Irina Begu. Românca s-a oprit în semifinale la St. Petersburg

Calificarea în semifinală i-a adus Irinei Begu o prezenţă directă pe tabloul principal al turneului de la Dubai. Ea a fost învinsă în semifinală, la capătul a trei seturi, cu 6-4, 6-7 (4), 6-4, după un meci foarte disputat ce a durat 3 ore şi 7 minute.

Românca a fost prima care şi-a cedat serviciul în primul set, la 4-3 pentru Sakkari şi, chiar dacă l-a recuperat imediat după aceea, sportiva greacă a reuşit să se impună pe final cu 6-4.

În setul secund, Begu şi Sakkari au mers cap la cap, până la 6-6, sportiva română impunându-se în tiebreak la 4.

Setul decisiv a înregistrat 7 break-uri din 10 game-uri jucate, cu unul în plus pentru principala favorită, care merge în finală, unde va juca în compania învingătoarei din cealaltă semifinală, dintre Ostapenko şi Kontaveit.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici