Maria Şarapova a suferit a doua înfrângere la Turneul Campioanelor

Jucătoarea rusă de tenis Maria Şarapova, locul 2 WTA, a suferit a doua înfrângere consecutivă în Grupa Albă a Turneului Campioanelor, după ce a pierdut, joi, cu scorul de 3-6, 2-6, partida cu sportiva cehă Petra Kvitova, locul 3 WTA.

695 afișări
Imaginea articolului Maria Şarapova a suferit a doua înfrângere la Turneul Campioanelor

Maria Şarapova a suferit a doua înfrângere la Turneul Campioanelor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Kvitova s-a impus după un meci care a durat o oră şi 15 minute.

Tot joi, Caroline Wozniacki, locul 9 WTA, a învins-o cu scorul de 7-5, 6-3, pe poloneza Agnieszka Radwanska, locul 6 WTA.

Wozniacki conduce grupa cu două victorii, fiind urmată de Radwanska şi Kvitova, cu câte o victorie şi o înfrângere, în timp ce Şarapova este pe ultimul loc.

Vineri, în ultima etapă a grupei, Şarapova va evolua cu Radwanska, iar Kvitova cu Wozniacki.

Meciul Serena Williams, locul 1 WTA - Eugenie Bouchard, locul 5 WTA, din Grupa Roşie, va avea loc joi, de la ora 14.30.

Ocupanta primului loc în această grupă, Simona Halep, locul 4 WTA, o va întâlni, vineri, în ultima etapă pe Ana Ivanovici din Serbia, locul 7 WTA.

Halep, cu două victorii în tot atâtea meciuri, este urmată în clasament de Ivanovici şi Williams, cu câte o victorie, şi de Bouchard, care a înregistrat două înfrângeri.

BNP Paribas WTA Finals, a 44-a ediţie a Turneului Campioanelor, reuneşte cele mai bune opt jucătoare şi cele mai bune opt perechi de dublu în anul în curs, care se întrec pentru premii de 6,5 milioane de dolari. În semifinale se califică ocupantele primelor două locuri din fiecare grupă de patru jucătoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici