Maria Sharapova, la premiera filmului "Bătălia sexelor". Ţinuta care a atras privirile tuturor | FOTO

Maria Sharapova a atras toate privirile la premiera filmului Battle of the Sexes, ce a avut loc în weekend ,în Los Angeles. Într-o rochie neagră, scurtă, Maria şi-a pus în evidenţă ţinuta impecabilă.

81028 afișări
Imaginea articolului Maria Sharapova, la premiera filmului "Bătălia sexelor". Ţinuta care a atras privirile tuturor | FOTO

Maria Sharapova, la premiera filmului "Bătălia sexelor". Ţinuta care a atras privirile tuturor

Câştigătoare a cinci titluri de Grand Slam, Maria s-a fotografiat alături de legenda tenisului Billie Jean King, din viaţa căreia a şi fost inspirat filmul "Battle of the Sexes", în care Emma Stone are rolul principal. Mai exact, Bătălia sexelor spune povestea meciului din 1973, care a intrat în istoria tenisului mondial, dintre Billie Jean King şi Bobby Riggs. 20 septembrie 1973 a fost ziua în care un tenisman, fost număr unu mondial, a fost învins de o femeie.

Sharapova este din nou în lumina relectoarelor după o pauză de 15 luni, în urma suspendării din cauza dopajului. 

Rusoaica a anunţat că îşi spune la rândul ei povestea, în cartea intitulată "Unstoppable, My Life So Far".

Într-un interviu acordat vineri celor de la BBC, Sharapova a declarat că priveşte numai înainte, referindu-se la cariera din tenis.

De asemenea, sportiva a vorbit şi despre "bătălia sexelor" din lumea tenisului de azi, admiţând că femeile continuă să înfrunte obstacle, blocaje, comparativ cu tenismenii. "Încă avem de înfruntat obstacole, critici, încă mai avem un lung drum de parcurs, dar continuăm să luptăm", a spus ea. 

Foto: Hepta

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici