Maria Sharapova renunţă la antrenorul său

Fosta nr. 1 WTA, Maria Sharapova (nr. 82 WTA), va înceta zilele următoare colaborarea cu antrenorul Thomas Hogstedt, potrivit academiei de tenis Good To Great.

190 afișări
Imaginea articolului Maria Sharapova renunţă la antrenorul său

Maria Sharapova renunţă la antrenorul său

Articolul publicat de academia de tenis Good To Great spune că Thomas Hogstedt s-ar afla în negocieri cu Rebecca Peterson (nr. 70 WTA), pentru a deveni antrenorul acesteia.

Maria Sharapova a mai lucrat cu Hogstedt, în perioada 2011-2013, când aceasta a decis să se antreneze cu Jimmy Connors. În 2018, ea a reluat antrenamentele cu Hogstedt, însă evoluţia sa a fost oprită de o accidentare. Tot din cauza unei accidentări, la turneul de la Wimbledon, Sharapova a abandonat în primul tur, deşi o conducea cu 5-0, în setul decisiv, pe Pauline Parmentier.

Deocamdată nici sportiva, nici antrenorul nu au dat nicio declaraţie oficială, însă Peterson a declarat, într-o conferinţă de presă, că s-a antrenat, timp de câteva săptămâni, alături de Hogstedt.
”După Wimbledon, am fost în Mariestad şi în Barcelona ca să mă antrenez cu Hogstedt. Am avut şansa să lucrez cu el, pentru câteva săptămâni. Este un antrenor extrem de bun şi a lucrat cu o mulţime de jucători de top. În 20 de ani, nu a antrenat un jucător suedez, aşa că este minunat că a vrut să mă ajute pe mine”, a spus Peterson, în timpul unei conferinţe de presă organizate în cadrul turneului de la Washington.

Între timp, Sharapova s-a antrenat în Italia, alături de Riccardo Piatti, timp de două săptămâni.

Sharapova va reveni în teren săptămâna viitoare, jucătoarea din Rusia fiind invitată să evolueze la Rogers Cup.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici