Marian Drăgulescu: Lucrez la trei sărituri şi aş vrea să le am pregătite până la Campionatele Europene

Gimnastul Marian Drăgulescu a declarat, joi seară, că lucrează intens pentru executarea a trei exerciţii la sărituri, aparatul său favorit, pe care speră să le poată prezenta la Campionatele Europene.

232 afișări
Imaginea articolului Marian Drăgulescu: Lucrez la trei sărituri şi aş vrea să le am pregătite până la Campionatele Europene

Marian Drăgulescu: Lucrez la trei sărituri şi aş vrea să le am pregătite până la Campionatele Europene (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

"Suntem motivaţi la lot, am început de două zile şi am o febră musculară de nu mai pot, dar asta e, tot timpul e greu la început. Pregătirea merge foarte bine. Este un an foarte greu, sunt multe competiţii. În şapte luni vom avea trei mari competiţii. Concursul pentru calificarea la Jocurile Olimpice în aprilie, în mai Campionatele Europene şi în august, Jocurile Olimpice, pe care le aşteaptă toată lumea. Acum lucrez la trei sărituri pe care nu le-am mai executat şi la europene aş vrea să le am pregătite. Pregătesc trei că măcar două să iasă, că să zic aşa. Lucrez pe mai multe fronturi şi vom vedea care va fi gata mai repede", a declarat gimnastul român, medaliat cu argint la CM din noiembrie anul trecut la sărituri.

Gimnastul Marian Drăgulescu, fostul tenisman Ilie Năstase şi loturile de handbal feminin şi masculin şi volei feminin ale clubului CSM Bucureşti au participat joi seară la inaugurarea celui de-al 17-lea magazin Decathlon din ţară, în cartierul Băneasa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici