Marian Rada susţine că săptămâna viitoare se va schimba acţionariatul la Rapid

Antrenorul echipei Rapid, Marian Rada, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că, din informaţiile pe care le deţine, săptămâna viitoare vor avea loc modificări în structura acţionariatului clubului care se află în prezent în proprietatea lui George Copos.

151 afișări
Imaginea articolului Marian Rada susţine că săptămâna viitoare se va schimba acţionariatul la Rapid

Marian Rada (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

"Este nevoie de stabilitate la club. Să nu mai existe acele convulsii interne, acele conflicte cu suporterii, acele incertitudini la nivelul conducerii clubului. Se vorbeşte într-una de faliment, dar nu se poate pune problema falimentului la Rapid. Am auzit că e vorba ca săptămâna viitoare să se schimbe şi acţionariatul. Săptămâna viitoare sunt promisiuni că se vor rezolva şi problemele cu restanţele salariale. Promisiuni sunt, sperăm să fie totul adevărat. Domnul Copos a mai venit acum o săptămână. Am vorbit cu dânsul. Este frământat şi dânsul de aceste probleme, nu poate să le dea de capăt, are şi problemele sale la firme. Dar a garantat că este aproape de echipă tot timpul. Însă noi vrem să se vadă concret acest fapt", a spus Rada.

El a adăugat că jucătorii rapidişti vor avea la antrenamentul de sâmbătă o întâlnire cu Virgi Dumitru, membru în Consiliul de Administraţie al clubului, care le va comunica situaţia concretă de la nivelul conducerii. "Domnul Copos nu ne-a anunţat oficial că se retrage de la club. Mâine, la antrenament, echipa va avea o întâlnire cu Virgil Dumitru (n.r. - membru în Consiliul de Adminitraţie al FC Rapid), el ne va comunica concret ce se va întâmpla în continuare. Aşadar vom avea detalii noi şi poate ni se va explica despre ce este vorba. Noi aşteptăm să se rezolve problemele pentru ca jucătorii să nu stea cu gândul decât la ce fac pe terenul de joc. Sperăm să avem nişte semnale pozitve că totul se va rezolva pe linia acţionariatului şi a conducerii clubului", a afirmat tehnicianul.

Întrebat ce cadou de despărţire îi pregăteşte echipa acţionariatului majoritar George Copos, Marian Rada a răspuns: "Să vedem ce se întâmplă şi apoi o să îi facem şi cadou. O să îi facem cadou la sfârşitul sezonului Cupa României".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici