Marica: Jucătorii Stelei merită toate felicitările! Bravo românilor!

Atacantul formaţiei Schalke 04, Ciprian Marica, a transmis prin intermediul contului personal de Facebook un mesaj de felicitare jucătorilor echipei Steaua care au reuşit, joi seară, calificarea în optimile de finală ale Ligii Europa.

300 afișări
Imaginea articolului Marica: Jucătorii Stelei merită toate felicitările! Bravo românilor!

Marica: Jucătorii Stelei merită toate felicitările! Bravo românilor! (Imagine: Toni Salabasev / MediafaxFoto)

"Jucătorii Stelei merită toate felicitarile! Bravo românilor!", a scris Marica, aflat în prezent în recuperare după operaţia la meniscul lateral al genunchiului drept la care a fost supus la 30 ianuarie.

De asemenea, Federaţia Română de Fotbal îi felicită într-un comunicat de presă publicat, vineri, pe site-ul oficial, pe jucători, pe antrenorul Laurenţiu Reghecampf şi conducerea administrativă a clubului Steaua pentru calificare.

"Împotriva unei echipe mai bine cotată, aşa cum este Ajax, trebuie să munceşti de două ori mai mult. Iar steliştii asta au făcut. Excepţional! Urmează Chelsea. Încă o provocare, la un nivel şi mai înalt, poate cel mai înalt. Steaua continuă o istorie europeană atât de frumoasă, începută, practic, acum 23 de ani, la Sevilla. Parafrazând cele scrise pe tabela de marcaj a stadionului Steaua după semifinala cu Anderlecht, ce a parafat calificarea în ultimul act de la Sevilla: «Notre respect, Steaua»", se arată în comunicatul FRF.

Echipa Steaua s-a calificat în optimile Ligii Europa, după ce a învins, joi, pe Arena Naţională, cu scorul de 4-2 la loviturile de departajare, formaţia olandeză Ajax Amsterdam, în manşa secundă a 16-imilor competiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici