Marius Copil joacă joi cu Stan Wawrinka în turul doi la Australian Open

Tenismanul Marius Copil, locul 194 ATP, va juca, joi dimineaţă, în turul doi la Australian Open, în compania elveţianului Stan Wawrinka, numărul 4 mondial şi deţinătorul titlului.

198 afișări
Imaginea articolului Marius Copil joacă joi cu Stan Wawrinka în turul doi la Australian Open

Marius Copil joacă joi cu Stan Wawrinka în turul doi la Australian Open (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Meciul dintre Copil şi Wawrinka este al doilea de pe arena Margaret Court în sesiunea de dimineaţă, care începe la ora 02.00 (ora României)

Tot joi, dar în primul tur la dublu feminin, perechea Irina-Camelia Begu/Lara Arruabarrena (România/Spania) va juca împotriva cuplului chinez Zhaoxuan Yang/Qiu Yu Ye, în al doilea meci de pe terenul 20, iar în următoarea partidă de pe aceeaşi arenă Raluca-Ioana Olaru şi Tatjana Maria (România/Germania) vor întâlni cuplul Bethanie Mattek-Sands/Lucie Safarova (SUA/Cehia).

La dublu masculin, perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda), cap de serie numărul 6, va întâlni cuplul Ricardas Berankis/Andreas Haider-Maurer (Lituania/Austria), în ultimul meci programat pe terenul 11.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici