Marius Copil joacă miercuri în calificările pentru tabloul principal al Openului Australiei

Tenismenul Marius Copil (locul 127 în clasamentul mondial) va juca miercuri dimineaţă, în jurul orei 07.00, împotriva australianului Alex Bolt (locul 631 ATP), în primul tur al calificărilor pentru Openul Australiei de la Melbourne, primul turneu de Mare Şlem al anului.

150 afișări
Imaginea articolului Marius Copil joacă miercuri în calificările pentru tabloul principal al Openului Australiei

Marius Copil joacă miercuri în calificările pentru tabloul principal al Openului Australiei

Partida Marius Copil - Alex Bolt a fost programată pe terenul 8, după alte patru meciuri. Românul în vârstă de 26 de ani este cap de serie numărul 15 în calificări, în timp ce australianul în vârstă de 24 de ani a primit o invitaţie din partea organizatorilor.

Dacă va trece de Bolt, Copil va juca împotriva învingătorului din partida Matthias Bachinger (Germania, locul 473 ATP) - Franco Skugor (Croaţia, 222 ATP).

În 2016, Marius Copil nu a trecut de faza calificărilor la Openul Australiei. Românul a înregistrat la Melbourne cel mai bun rezultat din carieră în cadrul unui turneu de Mare Şlem, turul al doilea în 2015.

Openul Australiei se va disputa în perioada 16-29 ianuarie, pe suprafaţă dură, şi este dotat cu premii totale în valoare de 50 milioane de dolari, un maxim istoric.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici