Marius Copil l-a învins pe Marcel Granollers, la Madrid

Jucătorul Marius Copil, locul 164 ATP, beneficiar al unui wild card, a obţinut, luni, calificarea în turul doi al turneului de 1.000 de puncte de la Madrid, învingându-l, cu scorul de 6-3, 6-4, pe spaniolul Marcel Granollers, locul 30 ATP.

121 afișări
Imaginea articolului Marius Copil l-a învins pe Marcel Granollers, la Madrid

Marius Copil (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Victoria repurtată într-o oră şi jumătate îi asigură jucătorului român în vârstă de 23 de ani un cec în valoare de 24.000 de euro şi 45 de puncte ATP.

În faza următoare, Copil va juca împotriva învingătorului din meciul Grigor Dimitrov (Bulgaria), locul 14 ATP şi cap de serie numărul 12 - Pablo Carreno Busta, locul 63 ATP, de asemenea beneficiar al unui wild card.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici