Marius Şumudică: Mi-ar fi greu să refuz o ofertă de a antrena Rapidul

Antrenorul echipei Farul Constanţa, Marius Şumudică, a declarat, sâmbătă, că i-ar fi greu să refuze o ofertă de a pregăti formaţia Rapid, dar a apreciat că nu crede că acum este momentul să devină tehnicianul giuleştenilor.

19 afișări
Imaginea articolului Marius Şumudică: Mi-ar fi greu să refuz o ofertă de a antrena Rapidul

Marius Şumudică: Mi-ar fi greu să refuz o ofertă de a antrena Rapidul

"Momentan sunt sub contract cu Farul Constanţa, formaţie cu care îmi doresc promovarea în Liga I. Rapidul este într-adevăr echipa pe care o iubesc şi pe care nu aş putea să o refuz. Acolo m-am format ca fotbalist şi ca om, acolo am câştigat trofee. Acum sunt însă antrenorul Farului, vom vedea ce se va întâmpla, timpul le rezolvă pe toate. Dacă va veni acum o ofertă de la Rapid nu vă pot spune ce se va întâmpla, mai întâi va trebui să am o discuţie cu conducătorii Farului. Mă bucur că, în ciuda zvonurilor legate de plecarea mea la Rapid, am reuşit să-mi capacitez jucătorii şi am obţinut victoria la Galaţi", a declarat Marius Şumudică.

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Rapid, Ioan Taban, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că tehnicianul Viorel Hizo a depus o cerere de reziliere a contractului său cu gruparea giuleşteană, de comun acord, şi că în prezent de echipă se ocupă secunzii şi directorul tehnic Nicolae Manea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici