Marius Şumudică, noul antrenor al echipei Concordia

Tehnicianul Marius Şumudică, în vârstă de 44 de ani, a fost numit, joi, la conducerea tehnică a echipei Concordia Chiajna, informează site-ul oficial al grupării ilfovene.

130 afișări
Imaginea articolului Marius Şumudică, noul antrenor al echipei Concordia

Marius Şumudică (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

"Începînd cu data de 13 martie 2014, Marius Şumudică a preluat banca tehnică a Concordiei Chiajna. Şumudică a semnat azi contractul prin care va deveni noul antrenor al formaţiei noastre", a notat sursa citată.

Fost antrenor, printre altele, la Rapid, FC Vaslui, Astra, FC Braşov şi Universitatea Cluj, Şumudică îl va înlocui pe Ionuţ Chirilă, care a fost demis miercuri.

După primele două meciuri disputate în acest an de Concordia Chiajna şi pierdute în faţa formaţiei Steaua, primarul Mircea Minea l-a ameninţat în mai multe rânduri pe Ionuţ Chirilă cu demiterea, deoarece ar fi cedat meciurile intenţionat în faţa echipei pregătite de prietenul său, Laurenţiu Reghecampf.

Printre cele mai grave acuze aduse de Minea lui Chirilă a fost aceea potrivit căreia "şi-a dat pantalonii jos în faţa Stelei".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici