Massone, sancţionat de Comisia de Disciplină cu interzicerea activităţii în fotbal pentru 10 luni

Acţionarul majoritar al clubului Ceahlăul Piatra Neamţ, Angelo Massone, a fost sancţionat de Comisia de Disciplină a FRF cu interzicerea oricărei activităţi legate de fotbal pentru 10 luni şi 30.000 de lei penalitate sportivă în urma unei sesizări a Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA).

122 afișări
Imaginea articolului Massone, sancţionat de Comisia de Disciplină cu interzicerea activităţii în fotbal pentru 10 luni

Massone, sancţionat de Comisia de Disciplină cu interzicerea activităţii în fotbal pentru 10 luni (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

"În temeiul art. 52 al. 2 şi 4 lit. b din RD se sancţionează pârâtul Angelo Massone cu interzicerea oricărei activităţi legate de fotbal pentru 10 (zece) luni şi i se aplică penalitate sportivă de 30.000 de lei", se menţionează în soluţia comisiei publicată, joi, pe site-ul oficial al FRF.

CCA l-a reclamat pe Angelo Massone la Comisia de Disciplină a FRF pentru declaraţiile calomnioase făcute prin intermediul mass-media la adresa abitrajului românesc. La finalul partidei Ceahlăul Piatra Neamţ - FC Viitorul, scor 1-2, disputată la 5 aprilie în cadrul etapei a XXIV-a a Ligii I, Massone a afirmat că echipa sa a fost dezavantajată de arbitraj, apreciind prestaţia brigăzii drept "hoţie pe faţă".

"Am dat maxim, dar în România tot fotbalul este murdar şi trebuie schimbat. A fost o hoţie pe faţă, de mâine voi face totul pentru a investiga şi a apăra interesul echipei şi al oraşului. Trebuie schimbat totul în acest fotbal murdar românesc, suporterii s-au săturat. Este o ruşine pentru această ţară europeană, tot sistemul trebuie schimbat. Hagi a fost un jucător foarte bun, dar la vestiare, mi-a spus: «Bine ai venit în România» fără nicio ruşine. Am avut două penaltiuri care nu ne-au fost acordate, este o ruşine", declara Massone la 5 aprilie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici