Mbappe a reuşit un hattrick în victoria împotriva celor de la FC Barcelona în Champions League

  • FC Barcelona a fost învinsă fără drept de apel de PSG, marţi seara, în manşa tur a optimilor Ligii Campionilor la fotbal.
  • Mbappe a reuşit un hattrick şi formaţia sa a câştigat cu 4-1, pe un Camp Nou fără spectatori.
756 afișări
Imaginea articolului Mbappe a reuşit un hattrick în victoria împotriva celor de la FC Barcelona în Champions League

Mbappe a reuşit un hattrick în victoria împotriva celor de la FC Barcelona în Champions League

Meciurile din Champions League au revenit în prim plan, marţi seara, primul mare duel european avându-le ca protagoniste pe Barcelona şi PSG.

Antoine Griezmann a ratat prima ocazie uriaşă a meciului, trimiţând mingea în braţele portarului din 6 metri. Messi a deschis scorul de la punctul cu var, în minutul 27, după care Dembele a mai ratat o ocazie importantă. Parizienii au egalat peste doar 5 minute, cu prima reuşită a lui Kylian Mbappe. Francezul a recidivat în minutul 65, preluând conducerea pentru PSG.

Moise Kean s-a înscris şi el pe lista marcatorilor, pentru 1-3, iar Mbappe a dat lovitura de graţie, întregind hattrick-ul cu care a dat cu Barca de pământ.

Mbappe s-a înscris cu această triplă pe o listă foarte selectă, devenind doar al treilea jucător care marchează trei goluri împotriva Barcelonei, în fazele eliminatorii, ceilalţi doi find Faustino Asprilla şi Andrei Shevchenko.

Returul se joacă peste două săptămâni, în Franţa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici