Meci dur între Chelsea şi Manchester United. Michy Batshuayi a încasat una dintre cele mai periculoase lovituri pentru un bărbat

Michy Batshuayi, atacantul lui Chelsea, a fost victima unei lovituri foarte dure în timpul meciului cu Manchester United, de luni seară, scor 0-2. Harry Maguire l-a lovit pe belgian în zona intimă.

213 afișări
Imaginea articolului Meci dur între Chelsea şi Manchester United. Michy Batshuayi a încasat una dintre cele mai periculoase lovituri pentru un bărbat

Michy Batshuayi a încasat una dintre cele mai periculoase lovituri pentru un bărbat

Michy Batshuayi a încasat o lovitură dură în timpul meciului cu Manchester United. Atacantul lui Chelsea a fost lovit cu crampoanele în zona intimă de căpitanul oaspeţilor, Harry Maguire.

Incidentul s-a petrecut în minutul 21, la scorul de 0-0. După un duel în marginea terenului, Maguire a căzut şi l-a lovit pe adversarul său. Batshuayi a revenit pe teren rapid, fără să fie nevoie de intervenţia staff-ului medical, iar căpitanul lui United nu a fost sancţionat în niciun fel.

După meci, Maguire şi-a explicat gestul şi a insistat că nu a dorit să-l lovească pe Batshuayi.

„Ştiu că l-am lovit, dar am simţit că va cădea peste mine, iar reacţia mea naturală a fost să-mi întind piciorul şi să-l menţin sus, pentru a nu cădea. Evident, am şi crampoane şi probabil a arătat mai rău la televizor. Nu a fost nicio intenţie sau ceva de genul", a declarat Harry Maguire, potrivit Sky Sports.

Partida din Premier League s-a încheiat cu victoria lui Manchester United, scor 2-0, care a punctat prin Anthony Martial şi Harry Maguire, în minutele 45, respectiv 66.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici