Meciul Simona Halep - Serena Williams, de la Australian Open, printre cele mai bune din 2019

WTA îşi desemnează superlativele sezonului 2019 cu puţin timp înaintea finalului de an, iar Simona Halep este din nou în centrul atenţiei.

584 afișări
Imaginea articolului Meciul Simona Halep - Serena Williams, de la Australian Open, printre cele mai bune din 2019

Meciul Simona Halep - Serena Williams, de la Australian Open, printre cele mai bune din 2019

Meciul jucat de sportiva noastră în turul al patrulea al turneului de Mare Şlem de la Australian Open, împotriva Serenei Williams, a fost catalogat ca fiind al doilea cel mai spectaculos. Din păcate pentru Simona Halep, duelul s-a încheiat cu succesul sportivei din SUA, cu scorul de 6-1; 4-6; 6-4. ”Cu 10 lovituri câştigătoare, Williams a uluit-o pe Halep şi i-a luat primul set cu 6-1 în doar 20 de minute. În setul doi, Serena a ratat şansa, pe propriul serviciu, să se desprindă la 3-1 şi de acolo Simona şi-a construit revenirea şi a luat setul secund cu 6-4.

În decisiv, cele două au mers cap la cap până la 3-3, atunci când Serena a apăsat pe accelerator, a făcut break-ul şi şi-a asigurat calificarea cu 6-4.” , se menţionează pe site-ul oficial al WTA.

Simona Halep a fost nominalizată de WTA pentru titlul de ”Cea mai bună jucătoare a anului 2019”. Alături de sportiva noastră au mai fost nominalizate şi Ashleigh Barty, Naomi Osaka, Bianca Andreescu şi Karolina Pliskova.

Rezultatul va fi anunţat în luna decembrie, iar jurnaliştii din întreaga lumea vor vota favoritele.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici