Mergea şi Inglot i-au învins din nou pe fraţii Bryan, iar acum au acces în semifinale la Dubai

Perechea Florin Mergea/Dominic Inglot (România/Marea Britanie) a învins, joi, în sferturile de finală la dublu ale turneului de la Dubai, scor 7-6 (6), 2-6, 10-8, echipa formată din fraţii Bob şi Mike Bryan, la o lună după ce s-a impus în faţa liderilor mondali ai probei de dublu la Australian Open.

342 afișări
Imaginea articolului Mergea şi Inglot i-au învins din nou pe fraţii Bryan, iar acum au acces în semifinale la Dubai

Mergea şi Inglot joacă din nou cu fraţii Bryan (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

Mergea şi Inglot i-au învins pe fraţii Bryan într-o oră şi 20 de minute.

Fraţii Bryan au început mai slab sezonul, fiind eliminaţi în primul meci pe care l-au disputat, la Auckland, apoi în optimile de finală ale Australian Open. La Australian Open, Mergea şi Inglot s-au impus în faţa americanilor cu scorul de 7-6 (4), 6-3. Bob şi Mike Bryan au reuşit săptămâna trecută să câştige primul turneu în 2015, la Delray Beach.

Florin Mergea şi Dominic Inglot vor juca în semifinalele probei de dublu de la Dubai împotriva cuplului Aisam-Ul-Haq Qureshi/Nenad Zimonjici (Pakistan/Serbia).

În cea de-a doua semifinală se vor întâlni perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda), cap de serie numărul 2 şi cuplul Rohan Bopanna/Daniel Nestor (India/Canada), cap de serie numărul 4.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici