Mesaj de la Copos către Becali: Machiavelli, nenorocitule, iar ai dat lovitura, bravo ţie!

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a citit, după meciul cu AEK Larnaca, un mesaj primit de la acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, în care acesta îl felicită pentru obţinerea calificării în 16-imile Ligii Europa şi îl numeşte "Machiaveli".

533 afișări
Imaginea articolului Mesaj de la Copos către Becali: Machiavelli, nenorocitule, iar ai dat lovitura, bravo ţie!

Mesaj de la Copos către Becali: Machiavelli, nenorocitule, i-ar ai dat lovitgura, bravo ţie! (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Uitaţi-vă ce mesaj îmi dă mie Copos acum. Uite ce scrie: «Machiavelli, nenorocitule, iar ai dat lovitura, bravo ţie»", a citit Becali la Sport.ro.

Becali a declarat, marţi, că George Copos i-a trimis un mesaj înainte de meciul cu AEK Larnaca, în care îl felicită pentru faptul că la Arena Naţională vor asista 50.000 de persoane la meciul de miercuri. "Copos mi-a spus ca sunt cel mai mare om de marketing din lume, mi-a dat mesaj: «Machiavelli, iar ai umplut stadionul. Esti cel mai tare om de marketing din lume!»", a spus Gigi Becali la DigiSport.

Echipa Steaua Bucureşti s-a calificat în 16-imile de finală ale Ligii Europa, după ce a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (0-0), cu formaţia cipriotă AEK Larnaca, în ultima etapă a Grupei J, iar Maccabi Haifa a fost învinsă de Schalke 04, cu scorul de 3-0. Golurile steliştilor au fost marcate de Rusescu '55 din penalti şi Nikolici '70, '85, în timp ce pentru ciprioţi a înscris Gorka Pintado, în minutul 61.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici