Mesaje de susţinere pentru Neşu la meciul FC Utrecht - AZ Alkmaar - VIDEO

Jucătorii şi fanii formaţiei FC Utrecht şi-au manifestat solidaritatea faţă de jucătorul Mihai Neşu la meciul cu AZ Alkmaar, din ultima etapă a campionatului Olandei, printr-un banner imens pe care era reprezentat chipul românului şi pe care scris: "Nu ceda niciodată", informează presa olandeză.

254 afișări
Imaginea articolului Mesaje de susţinere pentru Neşu la meciul FC Utrecht - AZ Alkmaar - VIDEO

Mesaje de susţinere pentru Neşu la meciul FC Utrecht - AZ Alkmaar

Jucătorii formaţiei FC Utrecht au ieşit pe teren având tricouri personalizate de sprijin pentru coechipierul lor.

FC Utrecht s-a impus în meciul de duminică, scor 5-1, şi a încheiat sezonul pe locul 9, cu 47 de puncte.

Fundaşul român s-a accidentat la coloană în urma unei ciocniri cu Alje Schut, fiind transportat de urgenţă la spital, unde i s-a descoperit o vertebră cervicală fracturată. Mihai Neşu a fost supus, marţi, unei intervenţii chirurgicale de cinci ore, în care i-a fost refăcută o vertebră fracturată din zona cervicală. Medicii au afirmat că operaţia lui Neşu s-a încheiat cu succes, dar nu pot preciza deocamdată cum va evolua starea de sănătate a jucătorului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici