Mihaela Buzărnescu avansează în turul 2 la Montreal şi se pregăteşte pentru a treia întâlnire cu Svitolina

Mihaela Buzărnescu s-a calificat în turul 2 în turneul Premier 5 de la Montreal, după ce a învins-o pe Qiang Wang (China) în două seturi, cu 6-2, 7-5.

1273 afișări
Imaginea articolului Mihaela Buzărnescu avansează în turul 2 la Montreal şi se pregăteşte pentru a treia întâlnire cu Svitolina

Mihaela Buzărnescu avansează în turul 2 la Montreal şi se pregăteşte pentru a treia întâlnire cu Svitolina

Buzărnescu continuă prestaţiile bune în circuitul WTA, iar marţi seara a petrecut o oră şi 29 de minute pe teren, în partida cu Wang, după turneul câştigat în urmă cu 2 zile la San Jose. Primul set i-a fost la discreţie (a început cu 5-0), iar în actul secund a salvat mai multe mingi de set ale adversarei, revenind de la 3-5 la 7-5.

Astfel, Mihaela Buzărnescu rămâne invincibilă în Statele Unite, reuyşind să câştige al 6-lea meci consecutiv. Mai mult, românca a devenit jucătoarea cu cele mai multe victorii în WTA în acest sezon – 39, fiind la egalitate la acest capitol cu Angelique Kerber, care a avut tur liber, şi Petra Kvitova, învingătoare cu 6-3, 6-4 cu Kontaveit.

În turul 2, Mihaela Buzărnescu o va întâlni pe Elina Svitolina, jucătoare pe care a învins-o de două ori în ultimele trei luni, la Roland Garros şi Birmingham.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici