Mihaela Buzărnescu şi Marius Copil, eliminaţi în primul tur de la Indian Wells

Mihaela Buzărnescu şi-a încheiat aventura la Indian Wells, chiar după primul tur. Reprezentanta României, clasată pe locul 39 mondial, a fost învinsă de Jeniffer Brady, o jucătoare mai slab clasată cu aproape 50 de poziţii în ierarhia WTA.

155 afișări
Imaginea articolului Mihaela Buzărnescu şi Marius Copil, eliminaţi în primul tur de la Indian Wells

Mihaela Buzărnescu şi Marius Copil, eliminaţi în primul tur de la Indian Wells

Buzărnescu a cedat după trei seturi, cu 6-3, 4-6, 2-6, la capătul a două ore şi 10 minute de joc. Astfel, România a rămas cu trei sportive la Indian Wells, cu Simona Halep, Sorana Cîrstea şi Irina Begu.

Tot după primul tur s-a oprit şi Marius Copil. Românul a avut un meci pe care nu-l va uita prea curând în faţa canadianului Peter Polansky, toate cele trei seturi fiind încheiate la tie-break: 6-7, 7-6, 6-7. Copil a cedat în decisiv cu 14-12, salvând nu mai puţin de 7 mingi de meci. Jocul a trecut de graniţa celor trei ore.

Serena Williams a revenit în sfârşit pe teren, după ce a devenit mamă. Iar primul meci din cadrul turului 1 cu Zarina Diyas a descurs aşa cum şi-a dorit: adică victorie în două seturi, cu 7-5, 6-3, după o oră şi 33 de minute. Fostul lider mondial a disputat primul meci oficial după Australian Open 2017.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici