Mihai Neşu, accidentat grav! Are cel puţin o vertebră cervicală ruptă şi îşi simte parţial corpul

Fundaşul român al echipei olandeze FC Utrecht, Mihai Neşu, a fost transportat, marţi dimineaţă, cu o ambulanţă la spital, după ce s-a ciocnit în timpul antrenamentului formaţiei sale cu coechipierul său, Alje Schut, informează site-ul oficial al grupării batave.

7431 afișări
Imaginea articolului Mihai Neşu, accidentat grav! Are cel puţin o vertebră cervicală ruptă şi îşi simte parţial corpul

Mihai Neşu, accidentat grav! Are cel puţin o vertebră cervicală ruptă şi îşi simte parţial corpul (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

Mihai Neşu va suferi o intervenţie chirurgicală, marţi, după ce doctorii au stabilit că acesta are o vertebră cervicală ruptă.

Doctorul echipei olandeze, Simon Goedegebuure, a menţionat că nu poate spune cât este de gravă accidentarea, decât după ce va fi efectuată operaţia, iar despre perioada de recuperare a lui Neşu se va putea vorbi doar peste două săptămâni. "Numai în câteva săptămâni vom putea vorbi despre când ar putea reveni pe teren Mihai", a spus el.

Site-ul oficial al lui FC Utrecht menţionează că accidentarea lui Neşu a venit ca urmare a căderii acestuia după ciocnirea cu coechipierul său, Alje Schut.

Preşedintele sindicatului fotbaliştilor din Olanda, Danny Hesp, a postat pe Twitter un mesaj în care susţine că Mihai Neşu (FC Utrecht) nu-şi simte corpul de la bărbie până la picioare, informează site-ul olandez elfvoetbal.nl.

"Danny Hesp, care are o relaţie bună cu jucătorii de la FC Utrecht în calitate de preşedinte al asociaţiei fotbaliştilor VVCS, tocmai a postat pe Twitter: «Neşu este conştient, dar nu-şi simte corpul de la bărbie la picioare»", scrie sursa citată.

Informaţia apare şi pe site-ul rtlnieuws.nl, care susţine că jucătorul în vârstă de 28 de ani ar fi spus după ce a căzut că nu-şi simte corpul de la bărbie la picioare. Potrivit ultimei sursei citate, Neşu s-ar fi ciocnit la antrenament cu coechipierul său, Alje Schut, care ar fi căzut apoi peste român.

Directorul tehnic al clubului la care activează românul, Foeke Booy, a declarat că Neşu îşi simte puţin mâinile şi picioarele, informează site-ul nos.nl.

"Neşu îşi simte puţin mâinile şi picioarele", a declarat Booy, potrivit sursei citate.

Într-o declaraţie oferită Radio M, el a spus că jucătorul "are cel puţin o vertebră fracturată". "Acum este în operaţie. Are cel puţin o vertebră cervicală ruptă, ceea ce este foarte grav. Ce efect va avea? Nu pot spune. Şi jucătorul cu care s-a ciocnit este foarte afectat. În fotbal se poate întâmpla orice, însă asta este foarte ciudat", a afirmat Booy pentru postul Radio M.

În acest sezon, Neşu a jucat în 29 de meciuri pentru formaţia sa.

Neşu evoluează din 2008 la FC Utrecht. Înainte, internaţionalul român a fost legitimat la Steaua.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici