Mihai Stoica: Dică va ajunge antrenor, dar trebuie să mai rezolve nişte probleme de comunicare

Cu Nicolae Dică (38 de ani) ajuns la finalul mandatului ca antrenor la FCSB, Mihai Stoica (53 de ani) îşi permite să vorbească deschis despre problemele pe care le are tânărul tehnician şi transmite un vot de încredere pentru viitor.

418 afișări
Imaginea articolului Mihai Stoica: Dică va ajunge antrenor, dar trebuie să mai rezolve nişte probleme de comunicare

Mihai Stoica: Dică va ajunge antrenor, dar trebuie să mai rezolve nişte probleme de comunicare

Despre Dică s-au spus şi s-au scris multe în perioada petrecută alături de Becali şi Stoica la vicecampioana ultimilor trei ani, iar directorul sportiv a tras concluzile după înlocuirea acestuia cu Mihai Teja. Unde a greşit Dică? Răspunsul sincer vine de la conducătorul care a avut ocazia să lucreze, de-a lungul ultimilor ani, cu foarte mulţi antrenori: "Atâta vreme cât tu pui un jucător să execute corner şi se duce altul să execute, ai o problemă. I-am spus că nu e normal. La un alt corner au făcut ei o chestie pe care au gândit-o jucătorii. Autoritate poţi să ai purtându-te frumos, dar şi să fii semi-dictator", a declarat MM, joi, la Digi Sport.

Stoica a fost cel care l-a convins pe Becali să-i acorde o şansă lui Dică, iar acum are încredere, în ciuda mandatului slab la FCSB, că fostul mijlocaş ofensiv va ajunge un antrenor de top: "Dică va ajunge antrenor, dar trebuie să mai rezolve nişte probleme legate de comunicare. E atât de dedicat şi munceşte atât de mult încât e imposibil să nu ajungă antrenor. După primul an, nimeni nu-i poate reproşa nimic. Dică a plătit pentru multe probleme care nu-i aparţineau. N-are Dică nicio vină că a trebuit să jucăm acasă meciurile în 3 localităţi. Imaginaţi-vă că Dică a jucat tot sezonul fără Pintilii. Nu cred că mandatul lui Dică la Steaua e o nereuşită", a mai punctat Stoica, înainte să-şi arate dezamăgirea: "Eu m-am aşteptat ca Dică să mă sune când pleacă, dar nimic".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici