Mihai Stoica îi răspunde lui Piţurcă: Jucătorii Stelei s-au dus la echipa naţională foarte bine pregătiţi

Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, i-a răspuns, joi, într-o conferinţă de presă, selecţionerului Victor Piţurcă, care afirmase că mijlocaşul Cristian Tănase era cel mai puţin pregătit din punct de vedere fizic, precizând că jucătorii grupării "roş-albastre" erau foarte bine antrenaţi.

111 afișări
Imaginea articolului Mihai Stoica îi răspunde lui Piţurcă: Jucătorii Stelei s-au dus la echipa naţională foarte bine pregătiţi

Mihai Stoica (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

"Jucătorii Stelei s-au dus la echipa naţională foarte bine pregătiţi. Alexandru Bourceanu a alergat la Galaţi peste 12 kilometri şi 800 de metri, domnule selecţioner. Nu a existat niciun jucător de la Steaua care să se ducă la echipa naţională şi să resimtă oboseala celor patru meciuri din cupele europene", a spus Stoica.

De asemenea, Mihai Stoica nu este de acord nici cu afirmaţia lui Piţurcă, potrivit căreia Liga I este la cel mai slab sezon din istorie. "Nu avem cea mai slabă ligă din istorie, după cum spune selecţionerul. Evoluţiile Stelei şi ale CFR-ului în cupele europene spun altceva. CFR a eliminat cu dublă victorie campioana Elveţiei, Cehiei, a reuşit record de puncte pentru o echipă românească în Liga Campionilor şi a bătut pe Old Trafford, indiferent dacă meciul ăla prezenta vreo miză sau nu pentru Manchester. Steaua s-a calificat fără niciun fel de emoţie în grupele unei competiţii europene, a câştigat o grupă de Liga Europa, într-o companie mai mult decât selectă. Steaua a eliminat campioana ultimilor doi ani din Olanda şi a fost la un pas să elimine deţinătoarea Ligii Campionilor, care trăgea de timp în finalul meciului", a completat Stoica.

Managerul stelist s-a arătat deranjat şi de faptul că numele lui Alexandru Chipciu a fost inclus de preşedintele LPF între jucătorii care au consumat băuturi alcoolice după meciul cu Olanda, pierdut cu 0-4, la Amsterdam. "Nu-mi convine când Dumitru Dragomir vorbeşte despre jucătorii Stelei, pentru că Dumitru Dragomir nu a fost la Amsterdam, iar informaţiile erau la mâna a doua sau a treia. Nu a existat acolo o mare chermeză după meci, unde eroi au fost Chipciu, Tamaş şi Torje. Mă deranjează foarte tare când numele unui jucător apare în discuţiile astea. Nu mi se pare normal ca preşedintele LPF să aibă astfel discuţii, însă e Dumitru Dragomir şi nu putem face nimic împotriva acestor ieşiri cu care ne-a obişnuit. A fost dezinformat", a explicat Stoica.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici