Reghecampf: Mi se pare o prostie să spui că jucătorii Stelei au fost obosiţi

Tehnicianul Laurenţiu Reghecampf s-a arătat dezamăgit de afirmaţiile selecţionerului Victor Piţurcă, potrivit cărora jucătorii Stelei au fost obosiţi la meciurile cu Ungaria şi Olanda, şi a respins categoric aceste acuzaţii, precizând că rezultatele obţinute de echipa sa demonstrează contrariul.

402 afișări
Imaginea articolului Reghecampf: Mi se pare o prostie să spui că jucătorii Stelei au fost obosiţi

Laurenţiu Reghecampf (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

"Nu o să accept niciodată acest lucru. Mi se pare o prostie să spui aşa ceva. Eu cred că jucătorii Stelei sunt foarte bine pregătiţi. Acest lucru s-a văzut în meciurile pe care noi le-am jucat în Europa League şi în campionat. Cu toate că jucăm din trei în trei zile sunt sigur că aceşti jucători sunt nu bine pregătiţi, ci sunt foarte bine pregătiţi. Eu am spus şi înainte de acest meci, dacă echipa naţională pierde în Olanda nu e vina Stelei sau a jucătorilor de la Steaua. Această chestie mi se pare o prostie foarte mare. Sunt foarte dezamăgit de acest lucru şi sincer nu mă aşteptam să aud asemenea declaraţii. Dar probabil că ăsta este nivelul şi ceea ce se întâmplă merităm. Da, probabil ieri au jucat mai slab jucătorii noştri, dar nu cred că acest lucru a fost cel mai grav în meciul de aseară. La Steaua rezultatele nu sunt întâmplătoare. Faptul că avem 12 puncte avans în campionat, faptul că am ajuns într-o etapă aşa de avansată în Europa League se datorează acestor jucători şi nu cred că trebuie să dăm vina acum pe ei pentru anumite rezultate ale echipei naţionale", a spus Reghecampf, miercuri, la Sport.ro.

Marţi seară, Victor Piţurcă a declarat că în cele două meciuri, cu Ungaria şi Olanda, jucătorii echipei naţionale nu au făcut faţă din punct de vedere fizic, cei vizaţi fiind fotbaliştii de la Steaua. "Probabil, în perioada asta, jucătorii care au făcut parte din lotul echipei naţionale, nu sunt foarte bine puşi la punct din punct de vedere fizic. Jucătorii de la Steaua au obosit după cele patru meciuri grele din Liga Europa. În primul rând nu s-au ridicat la nivelul fizic la care ar fi trebuit să se ridice. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi în meciul cu Ungaria", a spus Piţurcă.

Echipa naţională a României a fost învinsă, marţi, în deplasare, pe Amsterdam ArenA, cu scorul de 4-0 (1-0), de reprezentativa Olandei, într-un meci din grupa D a preliminariilor Cupei Mondiale din 2014. Vineri, România a remizat la Budapesta, cu Ungaria, scor 2-2.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici