Mihai Stoica: Nu se pune problema ca Bourceanu să plece de la Steaua

Managerul FC Steaua, Mihai Stoica, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că nu se pune problema ca mijlocaşul Alexandru Bourceanu să plece, şi a precizat că în momentul de faţă niciun jucător al echipei roş-albastre nu are ofertă de transfer.

186 afișări
Imaginea articolului Mihai Stoica: Nu se pune problema ca Bourceanu să plece de la Steaua

Alex Bourceanu (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

"Nu se pune problema ca Alex Bourceanu să plece, nu este nicio ofertă pentru el. A fost o ofertă de nerefuzat pentru Vlad Chiricheş, aştept ca el să semneze cu Tottenham şi să am şi eu o echipă cu care să ţin în Premier League. În afară de asta nu este nicio ofertă pentru niciun jucător de la Steaua la ora actuală. Poate şi pentru că au fost discuţii pe care le-am blocat din start, mai avem treabă multă anul ăsta. Noi trebuie să întărim lotul, nu să ne plece jucători importanţi. Rusescu şi Chiricheş au fost numele pe care le-am luat în calcul de la început", a explicat Stoica.

Oficialul stelist a afirmat că prin calificarea în grupele Ligii Campionilor, gruparea roş-albastră aduce în România peste 30 de milioane de euro. "Echipa lui Gigi Becali, om despre care se presupune că ar fi devalizat cu câteva sute de mii de euro statul român, aduce peste 30 de milioane de euro în această ţară. Iar aceşti bani vor fi folosiţi în această ţară pentru creşterea fotbalului românesc", a adăugat el.

Mihai Stoica a menţionat că nu are preferinţe în ceea ce priveşte adversarii din faza grupelor Ligii Campionilor. "Prima urnă e garnisită cu echipe de mare valoare. Nu ştiu ce ne dorim. De fapt, eu ştiu ce îmi doresc. Vreau ca după Unirea Urziceni să devenim a doua echipă care joacă ultimul meci (n.r. - din faza grupelor) în care rezultatul să decidă dacă merge mai departe în faza eliminatorie. Oricum, sunt echipe mai bune în urna a treia decât în urna a doua şi chiar decât în urna întâi. Aşa că nu are importanţă ce ne dorim, să vedem ce vor dori sorţii", a mai spus Stoica.

Echipa Steaua Bucureşti a terminat la egalitate, marţi, în deplasare, scor 2-2 (2-1), partida cu Legia Varşovia, din manşa secundă a play-off-ului Ligii Campionilor şi s-a calificat în grupele competiţiei graţie golurilor mai multe marcate în Polonia (scor general 3-3).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici