Mihai Stoica: Şi pentru mine e surprinzătoare această decizie

Mihai Stoica, noul manager general al Stelei, a declarat, vineri, la plecarea spre Târgu Mureş, că va vorbi luni despre contractul surpriză cu gruparea din Bulevardul Ghencea, subliniind însă că până şi el este surprins de această decizie.

65 afișări
Imaginea articolului Mihai Stoica: Şi pentru mine e surprinzătoare această decizie

Mihai Stoica: Şi pentru mine e surprinzătoare această decizie (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

"Şi pentru mine e surprinzătoare această decizie, n-aş vrea să vorbesc acum. Vom organiza o conferinţă luni, în care vom vorbi despre acest contract surpriză. Din momentul în care am luat hotărârea, îmi era greu să stau departe de echipă", a declarat Stoica.

Întrebat dacă se poate repeta şi la Steaua situaţia de la FC Vaslui, unde a fost în conducere pentru câteva zile, el a răspuns: "Nu".

Mihai Stoica a însoţit echipa Stelei la Târgu Mureş, pentru meciul cu FCM, alături de preşedintele CA, Valeriu Argăseală şi directorul sportiv Narcis Răducan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici