Mihajlovici: Dacă va rămâne la Fiorentina, Mutu va fi foarte util

Tehnicianul echipei Fiorentina, Sinişa Mihajlovici, a declarat că îi pare rău pentru atacantul Adrian Mutu, care este suspendat pentru dopaj, însă a precizat că românul va fi foarte util dacă va rămâne la gruparea din Serie A, informează violanews.com.

11 afișări
Imaginea articolului Mihajlovici: Dacă va rămâne la Fiorentina, Mutu va fi foarte util

Mihajlovici: Dacă va rămâne la Fiorentina, Mutu va fi foarte util (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Îmi pare rău pentru Adrian, dar dacă va rămâne la Fiorentina, el va fi foarte util", a spus Mihajlovici.

Adrian Mutu este susţinut şi de coechipierii săi şi de conducerea clubului. "Mutu traversează o perioadă care nu este uşoară, de aceea suntem alături de el. Forţa sa se va vedea în zilele următoare", a declarat administratorul delegat Sandro Mencucci.

Mutu a obţinut însă, joi, "o victorie parţială" în faţa grupării Fiorentina, conform presei italiene, cazul în care clubul a cerut reducerea salariului său fiind amânat.

Tot joi, Adrian Mutu a efectuat alături de coechipierii săi şi de Mihajlovici primul antrenament din cadrul stagiului de pregătire din Cortina d'Ampezzo. La această şedinţă de pregătire, la care au asistat aproximativ o sută de spectatori, Mutu şi Mihajlovici au schimbat pase, după care au trecut la lovituri libere, ei arătând că au uitat de conflictul pe care l-au avut în trecut. "Semn că nu se ştie dacă şi cât va dura relaţia lor de lucru, dar cu siguranţă a apărut o încredere reciprocă", notează violanews.com, care prezintă şi o fotografie cu Mutu privind către Mihajlovici şi părând că îi zâmbeşte.

Sinişa Mihajlovici a avut în 2003, pe vremea când era jucător la formaţia Lazio, un incident cu Mutu, care îmbrăca pe atunci tricoul echipei Chelsea Londra. Fostul internaţional sârb l-a scuipat pe atacantul român într-un meci Lazio-Chelsea din Liga Campionilor, fiind suspendat pentru opt meciuri.

Adrian Mutu a fost suspendat nouă luni de tribunalul antidoping din cadrul Comitetului Olimpic Italian (CONI), după ce a fost depistat pozitiv cu sibutramină. Suspendarea lui Mutu va expira în luna octombrie. Atacantul român mai are contract cu Fiorentina până în 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici