Mihajlovici: Eu ştiu că Mutu este suspendat zece zile, nu e adevărat că nu era convocat

Tehnicianul Fiorentinei, Sinişa Mihajlovici, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că, din informaţiile sale, Adrian Mutu a fost suspendat pentru o perioadă de zece zile şi a negat faptul că atacantul român nu ar fi fost convocat pentru meciul cu Bologna, aşa cum a susţinut Ioan Becali.

16 afișări
Imaginea articolului Mihajlovici: Eu ştiu că Mutu este suspendat zece zile, nu e adevărat că nu era convocat

Mihajlovici: Eu ştiu că Mutu este suspendat zece zile, nu e adevărat că nu era convocat (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Din câte ştiu, a fost suspendat pentru zece zile. Este prea devreme să spun altceva. Eu l-am sunat, vineri, pe Becali, însă acesta nu mi-a răspuns. Apoi, l-am sunat pe Adrian ca să vorbesc cu Becali. Şi am reuşit să vorbesc cu el şi i-am spus că am atributele şi spatele necesare ... referitor la acea insinuare. Însă, vorbind de lucruri serioase, vreau să spun că nu este adevărat că Mutu nu era convocat pentru meciul cu Bologna. El era convocat şi ar fi trebuit să joace, în schimb el a plecat înainte de antrenament şi a făcut un lucru inadmisibil", a spus Sinişa Mihajlovici, informează site-ul oficial al clubului viola.

Tehnicianul a adăugat că la antrenamentul de vineri Mutu a venit să-l felicite cu ocazia Crăciuniului pentru ortodocşii de rit vechi, însă a negat că ar fi existat "îmbrăţişări sau pupături". "Ieri (n.r. - vineri) a fost Crăciunul şi el m-a felicitat. În sfârşit. I-am spus ceea ce gândesc şi nimic mai mult, însă nu este adevărat că au fost pupături şi îmbrăţişări, aşa cum s-a scris. Mie nu-mi place să spun un lucru şi să fac altceva. Pur şi simplu ne-am dat mâna, şi atâta tot", a mai spus antrenorul echipei Fiorentina, care l-a felicitat pe Mutu cu ocazia împlinirii a 32 de ani, menţionând totuşi că nu crede că jucătorul român va petrece astăzi.

Atacantul Adrian Mutu a fost exclus, vineri de la antrenamentele şi pregătirea echipei Fiorentina, pentru încălcarea obligaţiilor contractuale. Miercuri, site-ul oficial al clubului AC Fiorentina a anunţat, într-un comunicat, că Mutu a părăsit antrenamentul fără să ofere vreo explicaţie şi că, urmare a comportamentului său din ultima perioadă, gruparea va deschide acţiuni în plan sportiv şi civil. Fostul impresar Ioan Becali a declarat ulterior că Mutu a părăsit antrenamentul de miercuri după-amiază al Fiorentinei după ce a aflat că gruparea viola nu îi permite să se transfere la o altă echipă din Italia liber de contract şi că jucătorul român a fost jignit de oficialii viola.

Mutu a declarat, tot vineri, pentru Antena 1, că îşi doreşte să rămână în continuare la Fiorentina.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici