Mii de suporteri chilieni i-au cerut lui Alexis Sanchez să plece de la Arsenal

Mii de suporteri din Chile au organizat un protest pentru a cere plecarea compatriotului lor, Alexis Sanchez, de la Arsenal, iar pe data de 1 martie, mai mult de 5000 de suporteri ar ieşi să protesteze pe străzile din Santiago, capitala statului Chile, potrivit jurnaliştilor de la Independent.

376 afișări
Imaginea articolului Mii de suporteri chilieni i-au cerut lui Alexis Sanchez să plece de la Arsenal

Mii de suporteri chilieni i-au cerut lui Alexis Sanchez să plece de la Arsenal

Evenimentul a fost creat după meciul din Liga Campionilor în care Arsenal a fost învinsă de Bayern Munchen, scor 5-1. Suporterii sunt neumultumiţi, deoarece sunt de părere că Alexis Sanchez îşi iroseşte cariera la echipa antrenată de Arsene Wenger şi că este singurul care trage echipa după el. Tot aceştia susţin faptul că nu îşi doresc să revină la Barcelona, ci doar să joace într-o echipă unde se află alţi 10 jucători, nu doar el.

Jucătorul în vârstă de 29 de ani are contract cu formaţia londoneză până în vara anului 2018, însă acesta nu arată interes pentru prelungirea înţelegerii şi ar putea părăsi echipa, însă acesta nu duce lipsă de oferte. Mai multe cluburi puternice ale Europei precum Inter Milano, Juventus sau Chelsea sunt interesate de jucătorul sud-american. Sanchez a venit la Arsenal în 2014, de la Barcelona, în schimbul sumei de 30 de milioane de euro. A reuşit să joace 126 de partide şi să marcheze nu mai puţin de 62 de goluri în toate competiţiile pentru Arsenal.

Valoarea de piaţă a jucătorului este estimată la 55 de milioane de euro, potrivit Transfermarkt.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici