Ministrul Eduard Novak laudă investiţiile guvernului maghiar în infrastructura din România

Ministrul Sportului Eduard Novak a anunţat că Guvernul Ungariei va continua investiţiile în infrastructura sportivă din România. Astfel, anul acesta ar urma să fie construite o academie de fotbal şi un cămin pentru academia de hochei pe gheaţă.

439 afișări
Imaginea articolului Ministrul Eduard Novak laudă investiţiile guvernului maghiar în infrastructura din România

Ministrul Eduard Novak laudă investiţiile guvernului maghiar în infrastructura din România

„Guvernul Ungariei este un partener de încredere pentru dezvoltarea sportului în România. Guvernul maghiar a finanţat deja o serie de dezvoltări de infrastructură sportivă, iar acest lucru va continua să se întâmple şi în viitor, de asta m-a asigurat Szijjártó Péter, ministrul afacerilor externe”, a scris joi pe Facebook Eduard Novak.

Conform acestuia, anul trecut, datorită acestor finanţări, au fost date în folosinţă patinoarul din Sângeorgiu de Mureş şi terenul de fotbal din Sfântu Gheorghe, iar anul acesta vor fi construite Academia de Fotbal Partium şi căminul Academiei de Hochei pe Gheaţă din Ţinutul Secuiesc.

„Cred că aceste investiţii sunt importante, pentru că în acest fel putem asigura dezvoltarea jucătorilor tineri, dezvoltarea sportului, continuitatea. Sportul românesc are nevoie de reformă, iar schimbarea este mult mai uşoară atunci când eşti înconjurat de parteneri pe care te poţi baza, aşa că fiecare ajutor, bună practică, idee este utilă şi de mare ajutor pentru noi”, a mai scris ministrul Sportului pe reţeaua de socializare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici